Velkommen til min nye blogg

Litt om meg!

Ja velkommen inn til meg. Mitt navn er Chanett og jeg er en voksen dame på 43 år som har begynt å blogge. Jeg vet ikke om det er noe jeg holder på med i mange år, fordi jeg tross alt ikke er en ungdom lengre. Men det heter jo at man ikke er eldre enn man føler seg, vel, hvis man skal følge det ordtaket… ja da er hundgammel altså.

Men nok om det. Alder er bare et tall, så jeg blir nok her inne en liten ubestemmelig stund.

Så hvem er så denne Chanett? Annet enn at jeg er 43 år gammel så er jeg opprinnelig fra Vestfold, men etter noen år med ja kall det rot løshet så endte jeg tilbake til mine barndoms drømmen om å flytte til Vestlandet. Og da mener jeg ikke Bergen.

Jeg endte i 2009 i Sandnes men etter ca 3-4 uker havnet jeg i stedet for på vakre Jæren, hvor jeg bare elsker å bo. Her er jeg gift ( pleier å spøke med at jeg måtte til Rogaland for å finne meg en Nordlending) men i bunn og grunn er ikke det tull, for jeg endre med en i fra Troms.  Så her bor vi, og vi lever et typisk familieliv med mine og dine men ikke våre, selv om vi sier at vi har 5 gutter til sammen, og ingen av oss ser på de som stebarna eller noe sånt men vi er alle en stor lykkelig familie når vi er alle samlet. Mine gutter  bor ikke hos meg, og det yngste bonusbarnet mitt er for tiden i militær tjeneste så vi har bare en boende hjemme. Og det er greit det også.

Hva vil jeg med bloggingen?

Ja når jeg skulle skrive om det så måtte jeg tenke. Fordi jeg er ikke en typisk rosa blogger men jeg er meg. Jeg har hatt mine dyrekjøpte erfaringer igjennom livet, ja for hvem har ikke det, og jeg har en litt annerledes livssituasjon enn de fleste men jeg ønsker en blogg om hverdagen, om hva jeg driver meg, hva jeg interesserer meg for , og hvordan det er å være meg.

Jeg vil og fortelle ting som jeg kanskje ser på som mer personlig enn andre ting.

Og det er her jeg vil be om litt respekt. Ikke alle valg man tar kan forstås av andre, men hvis jeg får noen som leser bloggen min så tenk på at bak tastatur og skjermen sitter det en som kanskje ikke er like hardhudet alltid.

Håper du vil lese av og til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s