Trøtt etter en bråvekking

Hei.

Dette innlegget skulle vært postet tidligere men jeg har mer eller mindre vært i koma i dag. Dautrøtte rett og slett. I  morges våknet jeg av at den ene tispen ville inn på soverommet der de får komme inn på morgenen. Så jeg slapp henne inn, den andre lå allerede i sengen. De står å grommer til hverandre og jeg ber de kutte ut, helt ut av det blå ender det med en skikkelig basketak og det ender med blod og pels både her og der. Og det ikke så kult siden vi skulle ha eiendomsmegler i dag, stadig måtte jeg fjerne pels, og blod men det går bra med de altså.

Så det ble ikke en så rolig morgen som jeg håpet på men det ser verre ut enn det er.  Men man kan si at jeg er litt mer trøtt enn det jeg hadde tenkt. Men men litt action på morgenen er jo ikke det man vil ha.

Uansett, jeg kjenner at det godt at jeg hadde bare halve dagen i dag på jobben. Noen ganger er det bare sånn. Håper dere har hatt en fin dag. Her er det okay, og det snør enda. Håper bare at vi får ha vinteren en stund til. Så ja jeg nyter livet. Og håper at alle andre gjør det.

I dag er det jo første dagen min uten animalske produkter og jeg syntes det går ganske så bra, så langt. Heldigvis er jeg ikke en kjøttelsker.

 

ha en fin kveld videre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s