Baking

Noen ganger så får jeg bakeånden på besøk. Selv om jeg ikke har orket så mye de siste dagene så finner jeg en slags terapiform i å bake. Man kan la tankene fare mens man elter eller rører eller hva enn man gjør. Jeg fikk til sendt en oppskrift i dag som hun hadde hentet fra en blogg. fb_img_151691033427073933380.jpg Jeg gjorde derfor et forsøk, jeg har ikke sett hennes resultat, men jeg er 10000% sikker på at hennes ser bedre ut enn mine men pytt pytt.

img_20180125_205804-2102199694.jpgJeg har aldri jaktet på at ting skal se likt ut, bestemoren min pleide å si at så lenge jeg er fornøyd er det ikke så farlig om hvordan fasiten skal se ut. Så jeg lever etter det. Om det smaker godt…vel det får tiden vise. Jeg er skeptisk kjenner  jeg. Men men bedre å angre på den en har gjort enn det man ikke har gjort eller hva folkens?

I morgen setter jeg kursen mot Østlandet, og tilbringe helgen der sammen med mann, barn og besøke min ny opererte mamma, så det blir nok en hyggelig helg. Jeg skal i hvertfall gjøre det  beste jeg kan for at det skal bli bra.

Men nå er de straks ferdig og jeg skal krype  i seng.

Natta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s