God Morgen

God Torsdags morgen.

Ja vet dere da er vi jo jammen i gang med Februar måned. Hjelpes altså, jeg burde ha skrevet et tilbakeblikk innlegg om Januar men jeg skal innrømme at den måneden har faktisk gått for fort for meg, og jeg kjenner at jeg egentlig ikke helt har fått den med meg, hvis jeg skal være ærlig. Og det er mange grunner til det.

Håper man er klar til en ny måned, klar til å fylle den med positive ting, kanskje ting man ville gjort annerledes enn man gjorde i Januar. Hvem vet? Jeg tenker at jeg skal se om ikke jeg kan få gjennomført en del av de tingene jeg vil, selv om jeg er litt usikker egentlig om jeg får det til. Jaja, tenke positivt.

Noen ganger kommer man over en del lure visdomsord som man bare legger seg på minne, og en av de jeg kom over var dette:

filostrofi08 I alle dager er det jeg mener her? Jo at man kan ha det bra, man opplever mye positivt og så skjer det noe man ikke forventet som drar en ned, og da er det å huske på dette. Man må kunne se positivt på det meste egentlig, og tenke at det vil gå oppover. Men noen ganger skjer det ting som gjør at man rett og slett blir satt litt tilbake, og må ta nye steg, som da er babysteg ( jeg skal skrive et innlegg om det neste gang)

Så jeg håper du får en fin dag.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s